Головна » 2023 » Серпень » 16 » Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
09:42
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Предмет закупівлі: Капітальний ремонт дороги по вул. Віри Смолянчук на ділянці від вул. Полковника Розумовського до вул. Бобрицька в м. Ніжин, Чернігівської області (45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт)

Обґрунтування доцільності закупівлі. Згідно з рішеннями міської ради 8 скликання від  10.08.2023р. № 8-32/2023р. Управлінням ЖКГ та будівництва визначено головним розпорядником коштів, щодо проведення робіт. Вартість робіт- 3313253.00 грн.

Обґрунтування обсягів закупівлі: Обсяги визначено відповідно до проєктно-кошторисної документації. Проектом передбачається улаштування дороги з асфальтобетонного покриття.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі: Якісні характеристики визначено відповідно до проєктно-кошторисної документації.

Обґрунтування очікуваної вартості закупівлі робіт з Капітальний ремонт дороги по вул. Віри Смолянчук на ділянці від вул. Полковника Розумовського до вул. Бобрицька в м. Ніжин, Чернігівської області  визначається з урахуванням "Настанови з визначення вартості будівництва", затвердженоїї наказом від 01.11.2021 року № 281 та. Види ремонтних робіт розроблено відповідно до проєктно-кошторисної документації.

Переглядів: 40 | Додав: komynalnegosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar