Головна » 2021 » Вересень » 22 » Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.
08:47
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Передмет закупівлі: Поточний ремонт фасаду по вул. Московська, №54 г (45450000-6 - Інші завершальні будівельні роботи)

Обґрунтування доцільності закупівлі. Згідно з рішенням сесії Ніжинської міської ради VII скликання №57/11-2021 від 01.07.2021 року Управління ЖКГ та будівництва  Ніжинської міської ради визнано головним розпорядником коштів щодо співфінансування робіт з ремонту та утримання фасадів багатоквартирних житлових будинків центральних вулиць та вулиць історичної частини            м. Ніжина на 2021 рік, що дасть змогу відремонтувати фасади багатоквартирних житлових будинків у місті, привести їх в належний стан, а також покращить їх зовнішній вигляд.

Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до кошторисної документацї. На даний час стан фасаду значно погіршився, необхідно відновити зовнішній вигляд. Передбачається очищення фасаду від старої фарби та нове фарбування водоімульсійними сумішами.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Якісні характеристики визначено відповідно до кошторисної документації.

Обґрунтування очікуваної вартості закупівлі робіт з «Поточного ремонт фасаду по вул. Московська, №54 г» визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва». Вид ремонту та перелік робіт відповідно докошторисної документації, яка сакладена за допомогою програмного комплексу АВК-5. 

 

 

Переглядів: 105 | Додав: komynalnegosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar