Головна » 2021 » Липень » 28 » Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.
15:39
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

 

Предмет закупівлі: Капітальний ремонт пішохідної зони між проїжджими частинами вул. Шевченка на ділянці від площі ім. І. Франка до вул. Козача в м. Ніжині, Чернігівської області (45000000-7 Будівельні роботи та поточний ремонт)

Обґрунтування доцільності закупівлі. Згідно з рішенням сесії Ніжинської міської ради VIІI скликання №12-9/2021 від 22.04.2021 року Управління ЖКГ та будівництва  Ніжинської міської ради визнано головним розпорядником коштів щодо проведення капітального ремонту вищезгаданого об’єкту.

Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до проєктно-кошторисної документацї. На даний час стан головного бульвару міста погіршився, узбіччя знаходиться в незадовільному стані. Зруйнувалась асфальтобетонне покриття та має тріщини, з'явилася ямковість, зіпсувався зовнішній вигляд. Проектом передбачається улаштування покриття із фігурних елементів мощення, освітлення пішохідної зони, поливального водопроводу на зеленій зоні, установлення лав для сидіння та урн.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Якісні характеристики визначено відповідно до проєктно-кошторисної документації.

Обґрунтування очікуваної вартості закупівлі робіт з «Капітального ремонту пішохідної зони між проїжджими частинами вул. Шевченка на ділянці від площі ім. І. Франка до вул. Козача в м. Ніжині, Чернігівської області» визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва». Види ремонтів та переліки робіт відповідно до розробленої та затвердженої проєктно-кошторисної документації. Згідно експертного звіту вартість будівельних робіт не повинна перевищувати 6686798.20 грн. (з ПДВ).

Переглядів: 107 | Додав: komynalnegosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar