Головна » 2021 » Квітень » 14 » Обґрунтування реконструкції лікарні імені Галицького
12:32
Обґрунтування реконструкції лікарні імені Галицького

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі реконструкції Ніжинської ЦМЛ Галицького

Предмет закупівлі: Реконструкція частини будівлі головного корпусу КНП "Ніжинська ЦМЛ" ім. М. Галицького в м. Ніжині по вул. Московська, 21 під відділення екстреної медичної допомоги відповідно до проекту EMERGENCY за підтримки президента України (коригування) (45000000-7 - Будівельні роботи та поточний ремонт)

Обґрунтування доцільності закупівлі. Згідно з рішенням сесії Ніжинської міської ради VII скликання №4/4-2020 від 24.12.2020 року Управління ЖКГ та будівництва  Ніжинської міської ради визнано головним розпорядником коштів щодо проведення реконструкції вищезгаданого об’єкту.

Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до складеного акту та коригування проєктно-кошторисної документацї. Було встановлено, що в основному проєкті не було враховано такі роботи: демонтажні роботи по металоконструкціях, облаштування приміщення під венткамеру /нове приміщення, влаштування навісу головного входу, збільшилась площа оздоблення внутрішніх приміщень, площа влаштування підлоги /підсилення/, площа укосів. В зв’язку з переплануванням приміщень: збільшився об’єм виконання робіт по: облаштуванню водопроводу, монтуванню опалення, проведення електроосвітлення, облаштування приміщень пожежною сигналізацією та системою мовлення оповіщення про пожежу, проведення телефонізації та системи локальної мережі, забезпечення навігаційного обладнання лікарні. Забезпечення в приміщеннях лікувального газопостачання /в тому числі придбання устаткування лікувального газопостачання/. Додаткові загально-будівельні роботи, що виникли під час перепланування приміщень за призначенням. Додаткові роботи по вентиляції та кондиціонуванню ІІ поверху. Проведення зовнішніх мереж каналізації, теплопостачання. Монтаж комплексу комп'ютерного томографа.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Якісні характеристики визначено відповідно до проєктно-кошторисної документації. Обсяги всіх додаткових робіт вказано в дефектному акті, згідно якого  проведенно корегування ПКД.

Обґрунтування очікуваної вартості закупівлі робіт з «Реконструкції частини будівлі головного корпусу КНП "Ніжинська ЦМЛ" ім. М. Галицького в м. Ніжині по вул. Московська, 21 під відділення екстреної медичної допомоги відповідно до проекту EMERGENCY за підтримки президента України (коригування)» визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва». Види ремонтів та переліки робіт відповідно до розробленої та затвердженої проєктно-кошторисної документації.

 

 

 

Переглядів: 157 | Додав: komynalnegosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar