Головна » 2023 » Березень » 6 » Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
11:20
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Обгрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі запірної арматури, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: УЖКГ та будівництва Ніжинської міської ради, вул.  Прощенка Станіслава, 20, м. Ніжин, Чернігівська обл, 16600, ідентифікаційний код замовника:32009931,  органи державної влади та органи місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 —42130000-9: Арматура трубопровідна: крани, вентилі, клапани та подібні пристрої (Придбання запірної арматури).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 560700,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 560700,00 грн.  згідно з рішення  сесії міської ради VIII   скликання від 07.12.2022р. № 4-26/2022 в рамках Міської цільової програми "Розвитку комунального підприємства "Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства" на 2023 рік".

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з дати укладання договору по 31.05.2023_р.

Якісні та технічні характеристики заявленої кількості запірної арматури визначені з урахуванням реальних потреб підприємства та оптимального співвідношення ціни та якості.

Для абезпечення сталої та безперебійної роботи водопровідних та насосних станцій і об'єктів очисних споруд. Для забезпечення безперебійного надання послуг з централізованого водопостачання, аодовідведення та та очистки стічних вод.

Переглядів: 76 | Додав: komynalnegosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar