Головна » 2022 » Січень » 24 » Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
12:46
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Предмет закупівлі: Капітальний ремонт пішохідної зони між проїжджими частинами вул. Шевченка на ділянці від вул. Козача до вул. Синяківська в м. Ніжин,  Чернігівської області (45000000-7 Будівельні роботи та поточний ремонт)

Обґрунтування доцільності закупівлі. Відповідно клопотання на ім’я голови Чернігівської ОДА щодо сприяння у виділенні коштів на реалізацію вищезгаданого проекту. Частина суми 9000000 грн. виділена з місцевого бюджету згідно з рішенням міської ради 8 скликання від 21.12.2021р. № 7-18/2021.

Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до проєктно-кошторисної документацї. На даний час стан головного бульвару міста погіршився, узбіччя знаходиться в незадовільному стані. Зруйнувалась асфальтобетонне покриття та має тріщини, з'явилася ямковість, зіпсувався зовнішній вигляд. Проектом передбачається улаштування покриття із фігурних елементів мощення, освітлення пішохідної зони, поливального водопроводу на зеленій зоні, установлення лав для сидіння та урн.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Якісні характеристики визначено відповідно до проєктно-кошторисної документації.

Обґрунтування очікуваної вартості закупівлі робіт з «Капітальний ремонт пішохідної зони між проїжджими частинами вул. Шевченка на ділянці від вул. Козача до вул. Синяківська в м. Ніжин,  Чернігівської області (45000000-7 Будівельні роботи та поточний ремонт)» визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва». Види ремонтів та переліки робіт відповідно до розробленої та затвердженої проєктно-кошторисної документації.

Переглядів: 101 | Додав: komynalnegosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar