Головна » 2016 » Липень » 8 » Триває підготовка до зими
12:16
Триває підготовка до зими

Для підготовки житлово-комунальних підприємств та служб життєзабезпечення міста до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017рр. згідно розпорядження міського голови №86 від 13 квітня 2016 року було створено штаб для організації та контролю вищевказаних дій. Кожному підприємству необхідно проводити комплексні заходи з підготовки господарського комплексу і об'єктів бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період. А саме: здійснити комплексну підготовку будинків до зими з видачею паспортів готовності, здійснити комплексну підготовку до зими будинків з централізованим опаленням з видачею паспортів готовності, забезпечити впровадження заходів на житловому фонді комунальної власності, забезпечити підготовку об'єктів соціально-культурного призначення, забезпечити у межах запланованих обсягів коштів виконання підготовчих та ремонтних робіт у житловому фонді комунальної власності, забезпечити підготовку котелень, заміну котлів, забезпечити підготовку теплових мереж та їх випробування, заміну теплових мереж, забезпечити закупівлю твердого та рідкого палива, забезпечити підготовку водопровідних та каналізаційних мереж, забезпечити підготовку споруд та обладнання, підготовку об'єктів дорожньо-мостового господарства.  

Керівники комунальних  підприємств та служб життєзабезпечення міста повинні надавати інформацію щодо проведених заходів Управлінню ЖКГ та будівництва Ніжинської міської ради для узагальнення інформації та надання звітності по даному питанню Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури облдержадміністрації. 

Згідно доручення  № 03-11/3324 від 01.01.2016 року В.о. голови обласної державної адміністрації Сахневич Л.В. складено графік проведення комісійних обстежень обласного оперативного штабу з питань підготовки і роботи господарського комплексу та соціальної інфраструктури в осінньо-зимовий період 2016-2017рр. В м. Ніжині перевірка відбудеться 12.07.2016 року.

Переглядів: 419 | Додав: komynalnegosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar