Головна » 2018 » Листопад » 16 » Щодо спрацювання магістральних каналів осушувальних систем
11:42
Щодо спрацювання магістральних каналів осушувальних систем

Інформація до відома органів місцевого самоврядування та громадськості щодо необхідності промивки русла магістрального каналу "Остер-ІІ черга". На виконання наказу Деснянського БУВР №48 від 10.09.2018 року міжрайонними управліннями водного господарства впродовж жовтня-листопада до проходження осінніх паводків з метою виконання робіт з очищення водопропускних конструкцій від мулу та сміття, перевірки роботи підйомних механізмів затворів та санітарного очищення русел каналів (річок) проводиться консервація гідротехнічних споруд та спорожнення каналів. 

Враховуючи обстановку, що склалася на водогосподарських об'єктах області та непогіршення її в подальшому Ніжинським МУВГ визначений перелік ГТС, що підлягають консервації, та протяжність каналів які будуть спорожнюватись. Даний перелік розглянуто на засіданні аналітично-диспечерського центру Деснянського БУВР, рішенням якого прийнято спорожнити магістральний канал осушувально- зволожувальної системи "Остер-ІІ черга" на зимовий період 2018-2019 рр.

Вказані роботи планується провести 20 листопада: спорожнити магістральний канал 9,0 км та законсервувати ГТС по м. Ніжину (русловий шлюз №15 МК ПК1225+32)

Переглядів: 379 | Додав: komynalnegosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar