Головна » 2024 » Березень » 25 » Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
10:02
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Предмет закупівлі: Будівництво мережевої сонячної електростанції на 130 кВт для власного споживання електричної енергії КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» в м. Ніжин, Чернігівської області (ВНС «Червона Гребля»)» (45200000-9 Роботи, пов’язані з об’єктами завершеного чи незавершеного будівництва та об’єктів цивільного будівництва)

Обґрунтування доцільності закупівлі. Згідно з рішеннями міської ради 8 скликання від 10.08.2023 року №8-32/2023 в частині реалізації програм допомоги і грантів Європейського Союзу, урядів іноземних держав, міжнародних організацій, донорських установ Управління ЖКГ та будівництва визначено головним розпорядником коштів, щодо проведення робіт. Вартість робіт- 4071504,00 грн. Фінансування: за рахунок коштів, отриманих по грантовій угоді з Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH в рамках Проєкту «Просування енергоефективностіта імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні (FEER)» щодо впровадження демо-проєкту «Будівництво мережевої сонячної електростанції для власного споживання електричної енергії КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» в м. Ніжин Чернігівської області», згідно Рішення 27 сесії VII скликання Ніжинської міської ради від 27 грудня 2022 року № 7-27/2022, на підставі Меморандуму про  взаєморозуміння між Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ в рамках проєкту міжнародної технічної допомоги «Просування енергоєфективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні» та ніжинською міською радою від 09 лютого 2021року, який реалізується в Україні компанією Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням Урядів Німеччини та Швейцарії, а також за кошти місцевого бюджету.

Обґрунтування обсягів закупівлі: Обсяги визначено відповідно до проєктно-кошторисної документації. Проектом передбачається виконання таких робіт : встановлення сонячної електростанції, яке відповідає найбільшій річній генерації електроенергії, з’єднання сонячної електростанції з внутрішньою системою електроживлення водонапірної насосної станції, пуско-налагоджувальні роботи та налаштування системи моніторингу сонячної електростанції, облаштування захисних пристроїв (автоматичні вимикачі, пристрої захисного відключення, запобіжники, роз'єднувачі тощо) для захисту DC та AC кабельних ліній від струмів короткого замикання кабельних ліній, захисту від комутаційних та атмосферних  перенапруг тощо.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі: Якісні характеристики визначено відповідно до проєктно-кошторисної документації.

Обґрунтування очікуваної вартості закупівлі робіт з Будівництво мережевої сонячної електростанції на 130 кВт для власного споживання електричної енергії КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» в м. Ніжин, Чернігівської області (ВНС «Червона Гребля»)» (45200000-9 Роботи, пов’язані з об’єктами завершеного чи незавершеного будівництва та об’єктів цивільного будівництва) визначається з урахуванням "Настанови з визначення вартості будівництва", затвердженоїї наказом від 01.11.2021 року № 281. Види  робіт розроблено відповідно до проєктно-кошторисної документації.

Переглядів: 20 | Додав: komynalnegosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar