Головна » 2024 » Січень » 11 » Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
11:44
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Предмет закупівлі: 44210000-5 Конструкції та їх частини (Придбання захисної фортифікаційної споруди (найпростішого укриття) цивільного захисту для мешканців мікрорайону «Магерки» для встановлення за адресою: вул. Бобрицька, 2)

Обґрунтування доцільності закупівлі. Згідно з рішеннями міської ради 8 скликання від 08.12.2023 року №5-35/2023 яким затверджено бюджет Ніжинської ТГ у розрізі інвестиційних проектів на 2024 рік, Управління ЖКГ та будівництва визначено головним розпорядником коштів щодо закупівлі фортифікаційних споруд по програмі розвитку цивільного захисту Ніжинської міської ТГ. Вартість закупівлі споруди з підключенням становить 4700000,00 грн. (комерційна пропозиція у відділі НС)

Обґрунтування обсягів закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами, а також комерційної пропозиції потенційного учасника, наданої відділу з Надзвичайних ситуацій Ніжинської міської ради.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі: Якісні характеристики визначено відповідно до технічного завдання.

Обґрунтування очікуваної вартості закупівлі 44210000-5 Конструкції та їх частини (Придбання захисної фортифікаційної споруди (найпростішого укриття) цивільного захисту для мешканців мікрорайону «Магерки» для встановлення за адресою: вул. Бобрицька, 2) відповідно протоколу №53 Засідання постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, підприємництва, інвестиційної діяльності, бюджету та фінансів від 04.01.2024 року.

Переглядів: 21 | Додав: komynalnegosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar