Головна » 2018 » Березень » 7 » Інформація населенню щодо виконання заходів з розчищення трас повітряних ліній електропередач та графіку знеструмлення вулиць м.Ніжин у 2018
11:12
Інформація населенню щодо виконання заходів з розчищення трас повітряних ліній електропередач та графіку знеструмлення вулиць м.Ніжин у 2018

Шановні мешканці міста Ніжина! Повідомляємо, що у відповідності до п. 5.5 «Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України », затверджених наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006 р. за № 105 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 27.07.2006 за №880/12754 відповідальними за збереження та належний догляд за зеленими насадженнями (деревами), які ростуть на приватних садибах є власники приватних садиб або користувачі.

З метою забезпечення збереження та надійної роботи електричних мереж, безперебійного електропостачання споживачів, просимо власників зелених насаджень (дерев), які ростуть на земельних ділянках переданих у власність або користування здійснювати заходи (розчищення трас повітряних ліній електропередач ) спрямовані на догляд за зеленими насадженнями.

      Роботи з розчистки трас повітряних ліній 0,4-110 кВ будуть проводитися працівниками Ніжинського РЕМ ПАТ «Чернігівобленерго» згідно затвердженого план-графіку на 2018 рік по місту Ніжин з зазначенням вулиць, які будуть знеструмлені для безпечного виконання вище вказаних робіт.

ГРАФІК

Переглядів: 461 | Додав: komynalnegosp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar